Blog

Biztos kezekbe kerüljön a weboldal és szerver karbantartás

Ma már az sem mindegy, hogy kire bízzuk rá cégünk bemutatkozó weboldalát, nem beszélve arról, hogy milyen szakértelem és felelősség kell egy komolyabb rendszer lefejlesztéséhez és üzemeltetéséhez.

Biztos kezekbe kerüljön a weboldal és szerver karbantartás

Ma már az sem mindegy, hogy kire bízzuk rá cégünk bemutatkozó weboldalát, nem beszélve arról, hogy milyen szakértelem és felelősség kell egy komolyabb rendszer lefejlesztéséhez és üzemeltetéséhez. 

Noha a kisebb cégek jellemzően az ár alapján döntenek, akkor is ha egy egyszerű céges, bemutatkozó one page-ert vagy egy statikus online névjegykártyát szeretnének, sok nagyobb cég is árérzékenyen tekint az informatikai beruházásaira, köztük a webes rendszerük fejlesztésére és a szervereik üzemeltetésére, karbantartására is. 

Talán elsőre szimpatikusnak tűnik, hogy egy ismerőssel vagy az iskolából éppen csak kirepülő diákkal készíttessük el webes jelenlétünket, az igazi „olcsó húsnak híg a leve” alapelv ebben az esetben is igen gyorsan érvényesülhet. A tapasztalat és az elköteleződés hiánya ugyanis sokszor balul üt ki, ami sokszoros veszteséget termel végül a cég számára, mintha eleve egy hozzáértő, munkájára garanciát vállaló, profi webfejlesztő cégre bízta volna a feladatot.

A hobbi programozók és a lelkes amatőrök hátrányai

Azt gondolnánk, hogy a baráti társaságunkban vagy ismeretségi körünkben sorakozó informatikusok mindegyike tökéletes megoldás lesz majd vállalatunk informatikai rendszereinek karbantartására és webes jelenlétének lefejlesztésére. Azonban nem minden informatikus rendelkezik a számítástechnika területén megfelelő tapasztalattal. Lehet valaki nagyon jó asztali szoftver fejlesztő, de nem biztos, hogy egy webes alkalmazást is ugyanolyan rálátással tud elkészíteni. 

A webes trendek ismerete, a különböző eszközökön való reszponzív megjelenés, a felhasználó élmény és egyszerű kezelhetőség dizájnolása és kialakítása eleve egy külön szakma a webfejlesztésen belül is, nem beszélve a különböző adatbázisokról, webes programozási nyelvekről és a legújabb technológiák ismereteiről. Ezekre mindre szükség van ahhoz, hogy jó terméket adhassunk át.

Sokan sajnos nem rendelkeznek elég tapasztalattal és kellő rálátással a területre, hogy egy biztonságos, egyszerűen kezelhető, nagy teherbírású és szemet gyönyörködtető rendszert valósítsanak meg. A szerződés és számla nélküli megbízások pedig semmilyen jogi felelősségvállalást nem fognak magukkal hozni ha hirtelen leáll a rendszer vagy meghibásodik az oldal, netalán a szerverrel történik valami. Megéri vajon ez a kockázatot, hogy néhány forintot spóroljunk?!

Érdemes valódi szakértőkre bízni a webfejlesztést és rendszer felügyeletet!

Ha egy megbízható, stabil rendszerre van szükségünk, amely képes kiszolgálni vállalkozásunk igényeit, akkor válasszunk egy olyan, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező webfejlesztő céget mint a Trigital. Így egy kézbe kerülhet a meglévő oldalak hosztolása melyek továbbfejlesztését is örömmel vállaljuk. Saját VPS megoldásunk van amit karbantartunk, menedzselünk. Egyszerű bemutatkozó weboldalaktól a dinamikus webportálokon át az egyedi igényeket tartalmazó webáruházakig és komplex webes rendszerekig készítünk ügyfeleink számára modern és biztonságos megoldásokat. Webfejlesztési és szerver karbantartási igénye esetén, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy díjmentes tanácsadásainkkal támogathassuk elképzelését már az első pillanattól kezdve.

Trigital
Minden jog fenntartva!  Trigital.hu  ©   2024